Polityka Prywatności

Niniejsza Polityka prywatności określa zasady gromadzenia, przetwarzania  i wykorzystywania danych osobowych pozyskanych od Państwa poprzez pocztę e-mail, telefon oraz formularze zamieszczone na stronie internetowej, prowadzonej pod adresem www.myvinci.edu.pl, dalej zwaną Witryną, przez Neobrit Educations Ltd. (Sp. z o. o.) Oddział w Polsce, z siedzibą 05-410 Józefów, ul. Sadowa 14.

Korzystając w jakikolwiek sposób z serwisu znajdującego się pod adresem www.myvinci.edu.pl, akceptują Państwo zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na niniejszej stronie.

Nasza jednostka dokłada wszelkich starań w celu zapewnienia poszanowania Państwa prywatności i ochrony udzielonych informacji osobowych podczas korzystania z Witryny i dokonywania rejestracji w ramach strony internetowej podejmując w tym celu wszelkie niezbędne działania.

Prawa autorskie

Treści zawarte na witrynie myvinci.edu.pl objęte są prawami autorskimi przysługującymi ich twórcy i podlegają ochronie zgodnie z prawem autorskim. Kopiowanie treści (również zdjęć) bez pisemnego zezwolenia jest zabronione.

Jakie dane zbieramy?

Gdy kontaktują się Państwo z nami za pomocą strony internetowej, poczty e-mail czy telefonu prosimy o podanie danych dotyczących: imienia, nazwiska, adresu e-mail i numeru telefonu.

Dodatkowo, podczas wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie są zbierane dane dotyczące Państwa wizyty tzn np. adres IP, nazwę domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Przy pomocy strony internetowej i zamieszczonego w niej formularza zgłoszeniowego dla kandydatów do pracy  zbieramy dane niezbędne w przeprowadzonym procesie rekrutacji.

W jaki sposób wykorzystujemy zebrane dane?

W żadnym przypadku nie sprzedajemy, nie udostępniamy Państwa danych podmiotom trzecim.

Wszystkie dane uzyskane od Państwa służą Nam wyłącznie w celach kontaktowych np. do umówienia spotkania lub odpowiedzi na Państwa zapytania.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Państwem kontaktować?

W przypadkach odpowiedzi na zadane przez Państwa zapytania i wyrażone zainteresowanie Naszą placówką, w celu udzielenia odpowiedzi, kontaktujemy się za pomocą poczty e-mail lub telefonicznie.

Niezapowiedziane wiadomości

Neobrit Educations Ltd. (Sp. z o. o) Oddział w Polsce  zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości Neobrit Educations Ltd. (Sp. z o. o.) Oddział w Polsce rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, czasopism, usług i produktów (np. zmiany, wewnętrzne promocje), niekomercyjne listy (np. życzenia, komentarze osobiste itp.).

Zmiana danych osobowych

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. mają Państwo prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy przesłać wiadomość  e – mail pod adres podany w zakładce „Zapraszamy do BIA – KIDS  > Kontakt” lub listem poleconym na adres: ul. Sadowa 14, 05-410 Józefów.

Wykorzystanie ciasteczek „cookies”

Niniejsza witryna internetowa korzysta z Google Analytics, usługi analizy oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google”). Google Analytics używa „cookies”, czyli plików tekstowych umieszczanych na komputerze użytkownika w celu umożliwienia witrynie przeanalizowania sposobu, w jaki użytkownicy z niej korzystają. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Informacje generowane przez cookie na temat korzystania z witryny przez użytkownika (włącznie z jego adresem IP) będą przekazywane spółce Google i przechowywane przez nią na serwerach w Stanach Zjednoczonych. Google będzie korzystała z tych informacji w celu oceny korzystania z witryny przez użytkownika, tworzenia raportów dotyczących ruchu na stronach dla operatorów witryn oraz świadczenia innych usług związanych z ruchem na witrynach internetowych i korzystaniem z internetu.

Google może również przekazywać te informacje osobom trzecim, jeżeli będzie zobowiązana to uczynić na podstawie przepisów prawa lub w przypadku, gdy osoby te przetwarzają takie informacje w imieniu Google.

Google nie będzie łączyła adresu IP użytkownika z żadnymi innymi danymi będącymi w jej posiadaniu.

Użytkownik może zrezygnować z cookies wybierając odpowiednie ustawienia na przeglądarce, jednak należy pamiętać, że w takim przypadku korzystanie z wszystkich funkcji witryny może okazać się niemożliwe. Korzystając z niniejszej witryny internetowej użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez Google dotyczących go danych w sposób i w celach określonych powyżej.

W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane?

Komunikacja między Państwa komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Państwa dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Zmiany Polityki Prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: Neobrit Educations Ltd. (Sp. z o.o.) Oddział w Polsce z siedzibą ul. Sadowa 14, 05-410 Józefów.

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza kontaktowego na stronie kontaktowej.